Hej på er! Som många säkert vet så har jag varit tillbaka i Stockholm sen den 15e. Vi har nyligen flytatt så internet har knasat en del. Har försökt uppdatera från mobilen via 3G men det har inte funkat så bra. Ville bara sammanfatta vad jag gjort sen jag kom hem. 
 
Mamma och Hampus hämtade mig på Arlanda på lördagen och vi drog hem till det nya huset och åt middag. På söndagen mötte Hampus och jag upp Michelle, Elias, Frida och Fredrik på Vapiano i Gamla Stan för att ta igen de senaste tre månaderna. Veckan efter hade jag middag hemma hos mig för Vicky, Anna, Hampus och Petter. Vi hade det supermysigt och det var så roligt att se alla igen. Ett par dagar senare kom Michel hem från Thailand och honom hade jag inte heller sett sen jag flyttade så vi hade mycket att berätta för varandra. Annars gick förra veckan mest ut på att panik-shoppa julklappar i sista minuten. Sov även bort en hel dag vilket jag hatar. 
 
Julafton firade jag hos Hampus familj! Det var så kul att få bli inbjuden till en svensk julafton eftersom jag alltid firat på det franska sättet. Igår (juldagen) var typ hela Stockholm ute på stans olika nattklubbar så jag bestämde mig för att följa strömmen jag med. Vi var ett stort gäng på Laroy och jag dansade och hade hur kul som helst. Men vid 3-tiden drog Hampus och jag hem till honom för att vi var så sjukt trötta.
 
Idag har vi varit allmänt sega och bara druckit té och sett på Victoria Secret Fashion Show. Imorgon ska jag åka till Uppsala och hälsa på mormor och sen på eftermiddagen ska vi hämta upp Michels dotter Valerie och hennes familj på Bromma flygplats. 
 
Ska försöka uppdatera lite mer nu när jag faktiskt har fungerande internet!
 
Jag har försökt ladda upp bilder men det funkar inte alls just nu. Lägger upp dem senare!
Usch det är så tidigt! Har typ packat klart nu, men får inte plats med mina andra par UGGs, hmm. Det är tur att jag åker med Cedric för väskorna är så jäkla tunga. Ah! Jaja, vi ses snart allesammans, ska packa det sista nu och 07:15 går tåget från Caux. Puss!
Har haft världens mysigaste dag. Hängt med mitt underbara gäng hela dagen och vid 4-tiden gick Cedric, Euan och jag till restaurangen vid tågstationen för att äta hamburgare. Vid 6 drog vi ner till Montreux och vinkade av Euan vid tågstationen. Det var sorgligare än vad jag trodde. Vi är ju vana vid att ses varje dag och därför blir tre veckor rätt lång tid. Valerio och Catharina gick och åt middag medan Cedric och jag gick runt på julmarknaden. Vi mötte upp Karl och Yiran och nu är vi tillbaka i Caux igen. 
 
Nu ska vi till Grotto en snabbis och säga hejdå till alla sen ska jag sova ut. Cedric, Catharina och jag ska ta 7.15-tåget härifrån imorgon bitti så jag måste vara utvilad. Ses imorgon Sverige ♥
Skolan tog en massa bilder från balen igår, typ 250 stycken men jag ville bara visa er några utav dem!
Grand Hall! Allt var så fint fixat och maten var underbar!
Baren! Här serverades det godaste varma vinet jag någonsin druckit!
Grand Hall igen. Så fint.
Lite dekorationer...
Så mycket folk!
Catharina och Valerio var fina! Sötaste paret.
Mitch, Cedric och jag. Inte bästa bilden men jag är inte med på några andra!
Det är synd att jag inte gillar ostron, de såg så sjukt goda ut!
Julbalen igår var bäst! Men tyvärr blev det inte så många bilder. Är helt slut idag och ska egentligen vara i köket men jag valde att vara cool och säga till skolsystern att jag är sjuk. Ska packa klart det sista och kanske ta en sväng ner till Montreux med Euan och Cedric. Imorgon kommer jag hem ♥
Euan och jag! Stackarn har haft lunginflammation i flera dagar men kom med ändå!
Cedric, Euan och Yiran var glada!
Jag och Cedric. Vet inte vad han håller på med, haha.
Miss Nicole och jag! Miss Nicole är "tanten" (som jag kallade henne förut) i franska restaurangen. Jag är hennes favoritelev, hihi!
Idag blev vi klara med F&B Management-projektet, F&B Cost Control och Wine & Bar och v i lämnade precis in allt! Känns så skönt! Fast Yiran och jag har gjort allt arbete, blir alltid så. Men men. 
 
Nu har jag bara Accounting-inlämningen kvar, och ska göra klart den nu. Åh är så glad!!
Jajaja jag vet att jag inte uppdaterar för tillfället. Vi håller på med alla sista inlämningar och om allt går som det ska är jag klar imorgon kväll. Yiran och jag är 99% klara med F&B Management-projektet och 70% klara med F&B Cost Control. Wine & Bar presentationen är nästan klar också och imorgon gör jag min sista Accounting-inlämning. Det är så mycket. Men vi klarar det och på torsdag har vi vår julbal och jag ser verkligen fram emot den. Alla andraårs-elever säger att den var sjukt lyckad förra året och att det kommer bli ännu bättre i år. Och det roliga är att det är lärarna som serverar oss, hahaha!
 
Nu måste jag ta en snabb dusch, se ett avsnitt Big Bang Theory och sen sova, är helt slut. Vi har jobbat hur mycket som helst hela dagen och fått så mycket gjort! Känns bra!
Nu drar vi till julmarknaden!
Åh vilken bra kväll vi hade!! Bussen som skulle hämta oss klockan nio kunde inte ta sig upp till skolan, men vi tog tåget ner och åkte buss från tågstationen. Vevey är en väldigt fin stad och Sunset Café låg precic vid vattnet. Det var verkligen jättebra stämning och alla hade det superkul. Vi var där till kanske midnatt och sedan drog vi vidare till någon nattklubb. Strax efter fyra kom bussen och hämtade oss, så värt. Riktigt lyckad sista helg innan julen!
Mina bröder från Afrika Aaron och Théo.
Bästa Catharina!
Nu ska Euan och jag till Grotto och klockan nio drar vi till Vevey! Vi är supertaggade!!
Om exakt en vecka sitter jag på flyget hem till Stockholm! Jaaaaa!!!
 
Igår kväll drog Yiran och jag till sushi-stället och sen mötte vi upp Euan, Lina, Cedric och Karl på julmarknaden och drack varmt vin. Sjukt mysigt. Vi tåg tåget upp igen och var tillbaka runt nio. Vi hängde i Grotto i några timmar och sen var det läggdags. Haha. Låter inte så speciellt men vi hade det verkligen jättemysigt. 
 
Idag har jag tvättat och städat rummet. Ska plugga i biblioteket så fort min sista tvätt är klar och ikväll ska Euan och jag ut med alla andraårs-elever (sjukt coolt jag vet!!). En buss kommer och hämtar oss klockan nio ikväll och tar oss till en bar/nattklubb (inte så säker på vad det är!) i Vevey. Vevey är stationen precis innan Montreux när man åker från Genève. Ska bli kul att hänga med lite nya människor och dra till ett nytt ställe. Euan och jag är iallafall sjukt taggade!
Parisehulet i Montreux. Älskar Montreux nu under julen!
Glada vänner!
Euan, jag och Jump. Bra killar de där!
Hahaha Euan!!
Herregud vad jag måste sett dum ut! Jag var säker på att vi började 06:00 och trodde jag var sen så jag kutade till köket och när jag kommer dit är köket helt tomt. Just det, 06:30 var det. Så nu har jag ont i lungorna för att jag sprang, och för ingenting! Usch.
Förlåt att jag inte uppdaterat på evigheter. Var hemma från skolan måndag till onsdag och går på antibiotika. Var i skolan igår men mådde fortfarande rätt så dåligt. Nu är klockan snart halv sex och jag ska börja i köket om en halvtimme eftersom jag har frukostpasset (det positiva är att jag slutar fyra så det är skönt). Får se hur mycker jag klarar av idag och hur länge Chef accepterar att jag hostar och snorar ner hela köket. Jaja, vi hörs ikväll förmodligen, och jag ber om ursäkt för att jag varit sämsta bloggerskan, men har verkligen inte mått så bra. 
Jahapp, nu har jag blivit sjuk på riktigt. Igår under service var jag tvungen att gå hem för att jag mådde så dåligt och jag har kallsvettats hela natten. Var precis hos skolsköterskan och det var precis som jag trodde: 38°C feber och början på en öron-/halsinflammation. Woho. Nu väntar jag på att få en tid hos dokorn bara.
Åh jag vill inte jobba mer nu!! Har jobbat i cafeterian från 09:00 till 14:00 och ska dit nu igen om 20 minuter. Jag är helt slutkörd och har plugg jag inte hinner göra på grund av detta. Och nu håller jag dessutom på att bli sjuk. Blä.
Idag är det exakt tre månader sen jag flyttade till Schweiz. Det är alltså tre månader sen jag såg mina bästa vänner i Stockholm. Men jag kommer hem om EXAKT TVÅ VECKOR!!! Kunde inte vara med taggad!!!
Har jobbat i Buffet de la Gare mellan 09:00 och 15:00 idag. Det är en restaurang som ligger precis vid tågstationen här Caux. Det var rätt kul faktiskt och skönt att servera människor som inte har någonting med skolan att göra. De som jobbar där är personal från skolan, och elever som har sin praktik nu (de som började februari 2012), men gästerna är turister. Det har varit superfint väder hela dagen och julmarknaden här i Caux har varit öppen också så det var jättemycket folk hela dagen. Men kul var det, och jag lärde mig massor!
 
Jag hade aldrig varit inne i restaurangen förut (konstigt eftersom det är den enda restaurangen här!), och vi elever får 10% rabatt, så ikväll ska Yiran, Jump, Alex, Monica och jag dit och äta middag. Imorgon ska jag jobba i cafeterian, inte lika kul. Men nu ska jag plugga F&B Cost Control, prov på måndag.
Wow, haha jag ser ju rödhårig ut!