Nu ska jag iväg till Bromma Blocks och fixa lite grejer. Någon gång på eftermiddagen kommer Hampus förbi och efter det ska vi ut med ett gäng! Hörs!

Hej hej bloggen! Idag har jag skjutsat min Hampi halvvägs till plugget, hälsat på min mormor i Uppsala, varit i stan och handlat lite småsaker, ätit sushi och hämtat ut en ny iPhone på posten! 
 
Ikväll har mamma och jag sett på Idol och Svenska Hollywoodfruar (sjukt bra TV på tisdagar, hade glömt det!) och senare skrev jag lite på min uppsats. 
 
Det ska inte bli så sent ikväll för imorgon bitti ska vi ut och hämta en hyrbil så att vi har två stycken då man typ inte klarar sig på Drottningholm utan en. Sov så gott!
 
VIT ÄR FINT! Nej det är inte iPhone 5 utan en iPhone 4S. Min förra var tre år gammal...
Hej på er! Jag har inte bloggat på ett tag men jag har haft fullt upp ända sedan jag kom hem från Mallorca. Mellan fredag och lördag åkte Hampus och jag till Stockholms skärgård. Vi hade det supermysigt och åt en massa god mat. På lördagen var vi på födelsedagskalas/kräftskiva och igår var vi på söndagmiddag. 
 
Jag har precis lämnat av Hampus på hans upprop och nu sitter jag i vårt kök. Har lite kvar att skriva på min uppsats om praktiken så jag hade tänkt göra det nu på dagen. I eftermiddag ska jag på mitt årliga tandläkarbesök och efter det ska jag förhoppningsvis träffa Vicky. Mycket nu...
 
Bild tagen på Grinda i lördags.

Jaha, då var den resan avklarad. Det var riktigt skönt att bara få ta det lugnt i en vecka!

Jag var lite solbränd på ryggen imorse så vi bestämde oss för att åka in till Palma och turista lite istället för att hänga vid poolen. Vi har gått en massa, besökt katedralen och ätit lunch vid hamnen. Nu har vi precis kommit hem för att vila lite innan middagen ikväll.

Ikväll har vi ätit på en suuupergod restaurang rätt nära hotellet. Vi satt på en jättefin terrass med utsikt över Medelhavet, helt okej med andra ord. Vi lär nog äta där igen på onsdag.

Idag fick mamma och jag en gratis sunbed för hela eftermiddagen. För er som inte vet så är det som stora himmelsängar vid poolen som kan bokas för 60€ för en heldag, lite dyrt alltså. Men vi fick iallafall vara där ela eftermiddagen vilket var underbart.

Just nu håller vi på att fixa oss eftersom vi ska till Palma city för att shoppa och äta middag. Trevlig kväll allesammans!

Åh det är så fint här! Mamma och jag åt en trerätters middag vid poolen där alla bord stod uppdukade. Vi fick livemusik och dessutom fanns det två stycken teleskop med experter så man fick titta på månen och stjärnorna. Verkligen superhäftigt!

Vi är lite trötta och ligger redan i sängen. Imorgon blir det bad, sol och lite mera sol och på kvällen drar vi förmodligen till Palma för middag och shopping. Sov så gott allesammans!

(Det här inlägget skulle egentligen publiceras imorse på planet, men Norwegians internet var inte tillräckligt snabbt...)

Det var inte så jobbigt som jag trodde att gå upp så tidigt. Jag har ju faktiskt gått upp svintidigt varje dag sen februari så jag är väl rätt van.

Somliga är däremot inte alls lika morgonpigga...

Det är vad våra väckarklockor står på. Usch, det lär nog inte bli lätt men kaffebryggaren är förberedd och kläderna för morgondagen ligger framme, så det underlättar ju. Och samtidigt är det inte lika jobbigt att gå upp så tidigt när man vet vad som väntar en: över 30°C och strålande sol. Jag tror vi överlever.
 
Ska försöka blogga litegrann under veckan och kommer göra en ny "rese-kategori" så ni kan få läsa om sånt också. Nu får ni sova så gott så hörs vi snart igen! 
 
Riktigt taggade!!
Nu har jag börjat packa igen för imorgon bitti åker mamma och jag till Mallorca! Det blir en hel vecka med sol, bad och goda drinkar - perfekt! Hör av mig lite senare!
Gårdagen var så mysig! Först kom Anna och vi hade det superkul som vanligt, och sen ringer Vicky och säger att hon också kan ses, YAY! Vi chillade hos mig alla tre och åt lunch, sen drog vi in till stan igen på eftermiddagen. Vicky och jag åt middag på Vapiano (vår gamla favorit) och senare drog vi ett gäng till Treat. Jättemysigt.
 
Ikväll ska Hampus och jag laga middag till mamma, och just nu ser det ut att bli anka. Ska hämta honom i Bromma om ett litet tag. Puss så länge!
 
Godmorgon! Just nu sitter jag och äter frukost och dricker kaffe. Om ett litet tag ska jag lämna av Hampus vid Brommaplan och hämta upp ANNA!!! Det ska bli så mysigt! Vi ska hänga hos mig hela dagen, får bara hoppas att det blir varmt och soligt så vi kan vara ute! 
 
Hej på er! Nu är jag tillbaka i Stockholm igen! Just nu sitter Hampus och jag i trädgården och spelar kort i solen, så himla mysigt att bara ta det lugnt. I veckan ska jag försöka se alla underbara människor jag saknat, vi har ju så mycket att ta igen! Det är såå skönt att vara hemma!
 
Alltså vet ni hur svårt det är att packa ner sex månader i en lägenhet på typ nio kvadrat? Det är verkligen inte självklart. Väskorna ligger på varandra för på golvet måste jag ju stå och packa, haha. Ska springa ner och tvätta lakanen och mina sista kläder nu iallafall!
Nu är jag klar med praktiken!!! Fast det har jag varit sen 16-tiden i eftermiddags men efter jobbet drog vi ut ett gäng. Först hängde vi vid baren vid jobbet och sen drog vi till operan och åt supergoda hamburgare. Och eftersom alla jag var med ikväll är latinos av något slag, avslutade vi kvällen i en argentinsk bar i 17e.
 
Det känns helt sjukt att praktiken är klar, kan knappt fatta det. Nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen. Planen var egentligen att dra ut men jag känner inte att jag orkar mer just nu. Dessutom måste jag packa så himla mycket imorgon så det är nog bäst att jag lägger mig så snart som möjligt. Sov gott, imorgon kommer jag hem, Stockholm!
 
Underbara Paris ♥
Imorgon åker Hampus tillbaka till Stockholm och lägenheten känns riktigt tom utan hans grejer. Allt ligger packat och klart i resväskan. Jag har rensat lite bland de sista sakerna och på lördag är det min tur att säga hejdå till Avenue Marceau. Vi kommer sakna detta så himla mycket för trots den jobbiga praktiken har vi haft det så himla bra här. 
 
Imorgon är det sista arbetsdagen för mig men min hjärna verkar inte förstå det riktigt, det känns så overkligt eftersom jag aldrig trodde att den här dagen skulle komma. Anyways, nu ska vi iallafall fixa klart och sen njuta utav vår sista kväll i Paris tillsammans.
Hej hej hej! Idag var min sista måndag på jobbet och det känns så himla underbart ska ni veta! På förmiddagen var jag hostess (värdinna) och fick välkomna gästerna till frukosten och placera dem vid borden. Shit alltså vad lätt värdinnorna har. Den mest komplicerade arbetsuppgiften de har är att stå och le en hel dag. Anyways. Lunchen var superlugn så jag var inte ens med och serverade (alla parisare är ju på semester). Fick städa i vår back office och sånt, helt okej. Får hoppas det är såhär lugnt hela veckan!
 
Just nu sitter jag nyduschad i sängen och ska skriva lite på min uppsats om praktiken. Har skrivit typ halva så det känns bra. Gick även förbi receptionen idag för att samla på mig lite broschyrer som inspiration. Hampus står och lagar biff med potatis och pepparsås, ska bli så gott! Nomnom.
Idag var vi i Versailles igen, det är ju så himla fint! Vi rodde båt i en timme i solen och det var verkligen supermysigt. Jag försökte ro men det har visat sig att jag inte är någon natrubegåvning så Hampus fick ro för det mesta. Bra dag iallafall! 
 
Nu ska vi se på film och ta det lugnt. Imorgon är det min sista arbetsvecka och jag kunde inte vara mer taggad. Snart är min praktik över! Helt sjukt. Sov så gott allesammans, vi ses om mindre än en vecka Stockholm ♥
 
Såg precis att jag inte bloggat på över en vecka (!) men har inte haft så himla mycket tid som vanligt. Den här helgen är iallafall Hampus och min sista helg i Paris, så vi har planerat in en massa mys. Idag var vi vid Pont des Arts för att hänga ett sånt "kärlekslås" med våra namn på, det är något vi velat göra sen vi kom hit för ett halvår sen. Vi har gått runt en massa längst Seine och myst i solen. Ikväll ska vi äta middag på en av våra favoritrestauranger Chez Julien och imorgon ska vi ta en till tur till Versailles. Nu måste jag nog börja fixa till mig lite men jag lägger upp några bilder från dagen iallafall!
 
♥ ♥ ♥