Eftersom jag drog ut mina två sista visdomständer igår har jag varit rätt seg idag. Den här tisdagen har jag legat i soffan, sett på serier och ätit glass hela dagen, inte helt fel med andra ord. Snart kommer mamma och Hampus och då ska vi laga någon god middag.
 
Nu är det dags för Catharina och mig att checka ut från Caux Palace! Lite sorgligt men ändå lite skönt. Nu åker vi på skidresa till Megeve!

Så tomt...
Igår kväll firade vi Cedric som fyllde 22 i torsdags! Vi åt middag på Harry's Bar, hängde lite på AB Bar och avslutade kvällen på Millésime! Riktigt bra kväll, kommer sakna dessa galna människor.

Harry's Bar.
Drinkarna på Harry's Bar.

Cedric och jag på Millésime! Grattis!
I september kom det ett TV-team från Hong Kong och gjorde ett reportage på alla skolor i Swiss Education Group. Självklart ställde jag upp på intervju med frågor om utbildningen och personliga mål och sånt och idag fick vi se resultatet! De har stavat mitt efternamn fel! Så nu kallar alla på skolan mig för Roberei!

Hahaha!!
Nu återstår bara ett problem: hur ska jag få ner denna 1800-talsuppsättning?
Sov gott!
Jag är redan helt slut, hur sjukt är inte det? Jag har alltså 17 helvetesdagar framför mig, sen är jag KLAR! Just nu är det så mycket inlämningar, presentationer, tentor och dessutom en bankett på det. Yay! Så jag kommer nog inte kunna vara sådär superaktiv här på bloggen, men jag kommer göra mitt bästa. Wish me luck!
Nu är allt packat och klart för morgondagens resa till Schweiz. Det är sista svängen vilket innebär tre veckors stenhårt arbete. Om en vecka har jag min bankett för 84 personer och efter det är det tentor i två veckor, sen är jag klar med andra året!
 
Det har iallafall varit ett supermysigt jullov och jag har hunnit göra en hel del. Man önskar ju att det kunde vara liiite längre ju! Men om tre veckor är jag tillbaka igen och då stannar jag ett bra tag!

Mina flickor och jag igår kväll!
Nyårsafton firades tillsammans med Petter, Vicky och Hampus där vi alla åt middag hos Petter. Vicky var ansvarig för förrätten och det blev skagenröra. Petter lagade entrecote med bearnaise och potatis. Till efterrätt gjorde Hampus och jag crème brûlée! Gott var det!

Vid tolvslaget gick vi till Observatorielunden gör att titta på fyrverkerierna!