Nu är allt färdigpackat, nästan. Ska bara lämna in min box till förvaringsrummet sen blir det brunch och sen bär det av till Geneve. Är båda glad och ledsen på samma gång...
Nu säger jag godnatt för mig. Har haft en bra men lång kväll och jag vill inget hellre än att sova. Vi hörs imorgon!
Drar till Montreux för att handla lite grejer för att fira ikväll!
Har pluggat accounting med Cedric, Karl och Lina hela kvällen och även om det inte ser ut så på bilderna så har vi faktiskt fått rätt mycket gjort. Ska läsa igenom allt en gång till, sen sova. Tentan är klockan 10:00 imorgon så lite sovmorgon får man! Sov sött Sverige, vi ses om fyra dagar ♥
F&B Production Theory gick bra! Under den senaste timmen har Euan, Cedric och jag sovit middag. Jag tycker det börjar bli dags att plugga till tyskaprovet som börjar klockan två, men det är omöjligt att väcka dem... Vad ska jag göra?
Nu kör vi!
Detta var det första jag såg när jag vaknade imorse. Hur taggad tror ni man blir? Inte så jätte... Tack mor!
Yay! Hela klassen klarade sig och Chef var så stolt över oss!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen förhoppningsvis till Harry's Bar i Montreux!
ÄNTLIGEN KLAR MED SERVICE OCH KITCHEN!
Nu är jag klar i production kitchen och om 20 minuter börjar jag i franska restaurangen. Åh längtar tills jag är klar med detta, ska bli så skönt!
Sitter på min soliga balkong och chillar lite, är helt slut i huvudet! Hör av mig ikväll när jag är klar! Puss så länge!
- F&B Management √
- F&B Cost Control √
- Wine & Bar √
- Information Systems √
- F&B Production Practice
- F&B Production Theory
- German Level 1
- Personal Development & Communication
- Hospitality Studies
- Accounting
Ikväll ska Euan och jag på bankett! Ska bli så sjukt kul!!! Men först ska Karl, Lina och jag ner till Montreux ett tag. Har lite grejer jag måste köpa. Puss så länge!