Alltså har jag världens sötaste pojkvän eller?! När jag kom hem var hemmet städat och på sängen låg den här söta lappen. Han är bäst, min prins.

Nu har jag kommit hem från min fyra timmars långa behandling och jag känner mig som en ny människa. Jag tror tom. att jag somnade när ansiktsmasken låg på och hon masserade mitt huvud haha. Det är så roligt med span eftersom personalen pratar med dig som om du vore fem år gammal, eller lite halvt efterbliven. Det fick mig att tänka på ett avsnitt i Friends.
Idag ska jag på SPA! Min kära mor gav mig det i påskpresent för superlänge sen, men det tog ett tag för mig att boka tid och sen när jag väl fick ändan ur vagnen och bokade tid fick jag vänta i över en månad för att faktiskt få en riktig tid, haha. Men nu är det iallafall dags och jag är supertaggad! Jag ska få massage, ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr och massa mys. Nice.

Idag kom det hem ett paket till oss med lite kläder till Hampus och dessutom ett par supersöta ballerinaskor! Tack så mycket Nina, de satt perfekt!

I söndags var Hampus och jag i Marais för att äta Paris godaste kebab. Efter det mötte vi upp Ylva, Tilda, Josefine och Hanna och mös lite vid vattnet. En bra kväll helt enkelt.
Gatorna i Marais är så fina. De är pyttesmå och mysiga och alla går runt och äter mat.
 
Paris bästa fallafel och kebab. Den var faktikst riktigt nice.
 
Min prins med sin kebab vid vattnet.
 
Jag dör, ibland är det så himla fint här!
 
 
 
Här vid vattnet är det supermysigt att sitta sena sommarkvällar och dricka vin.
 
Ylva och Hampus på ett supermysigt ställe i samma kvarter.
 

Och här kommer en lite töntig bild på Hampus och mig när vi väntade på kebaben!
Nu är det helg! Hampus håller på att laga kycklinfilé med mozarella, soltorkade tomater, mozarella och basilika. Till det blir det currysås och ris - min favoriträtt! Ikväll ska vi ut med en massa svenska brudar, blir nice!

Har spenderat kvällen med min manager, mina tre supervisors och Ariel. Det är hennes sista dag på jobbet imorgon så alla tog ett glad vin efter jobbet för att säga hejdå. Usch, vill inte att hon ska åka, kommer sakna henne så mycket. Hyatt kommer inte vara detsamma utan henne...

Nu har min Hampi kommit hem igen! Vi har ätit kinamat och tittat på Desperate Housewives. Måste pussa och krama lite mer på honom nu så vi får höras imorgon! ♥
Pappa har precis dragit här ifrån. Vi hade en supermysig kväll. Först kom han hit för att titta på lägenheten och ta en öl, sen drgg vi ner till restaurangen nedanför för att äta middag. Vi hade så sjuka diskussioner att vi var tvugna att gå upp till mig igen och dricka en flaska rosé. Vi snackade politik, psykologi och allt möjligt. Det är riktigt intressant hur vi kan ha så olika politiska åsikter men ändå vara så lika på vissa nivåer. Konstigt...
 
Nu ska jag iallafall lägga mig, får ju inte glömma att jag jobbar imorgon. Och förresten så kommer min prins hem också, JAA! God natt Stockholm ♥
Men om det är något pappa och jag alltid kommer överens om så är det musik. Om ni inte redan lyssnat på Phoenix så måste ni göra det. Dem är riktigt grymma.
Såhär ser terrassen på Hyatt ut vid lunchtid, rätt nice va?
 
 
Inte långt kvar tills jag är tillbaka! Det ska bli så himla kul att se alla igen, saknar!
Skypade precis med Euan! Saknar honom sjukt mycket, man har alltid så himla kul med honom. Vi pratade om våra praktiker och planerade första helgen i Schweiz i höst. Nästa år ska vi alla försöka åka till samma stad och just nu är det nog New York som lockar oss mest. Vi får se...
 
Jag mötte upp Ylva vid Le Bon Marché klockan elva. Vi strosade runt ett bra tag, det varuhuset är verkligen snyggt! Vid ett skulle Ylva till Sorbonne och ta reda på ifall hon klarat kursen - självklart gjorde hon det! Efter det mötte vi upp Josefine, åt pannkakor och gick på museum. 
 
På väg hem gick jag förbi biograferna på Champs Elysées och bestämde mig för att gå på bio ensam (vuxenpoäng!) och se The Great Gatsby. Jag tyckte filmen var helt okej, men jag hade mycket högre förväntningar. Storyn var lite trist fast Leonardo Di Caprio är ju alltid bra!
 
Nu ska jag dammsuga hemma, koka nudlar och lägga mig inte allt för sent. Imorgon jobbar jag 07:30 och på kvällen ska pappa komma förbi och titta på lägenheten. Han går ju någon flyg-utbildning i veckorna i Paris så vi har setts rätt mycket på sistonde.
Nu ska jag möta upp Ylva igen!
 
Ylva och jag hade det supermysigt ikväll. Vi var och åt middag på en jättefransk bistro och sen drog vi till en Latino-bar i närheten. Den var verkligen häftig och alla dansade salsa. 
 
Imorgon ska vi till Le Bon Marché, ett känt varuhus och efter det ska vi hitta Coco Chanels första hattaffär. Om vi har tid ska vi även till Titanic-utställningen vid Porte de Versailles. 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen och se på Friends. Sov sött Sverige ♥
Nu ska jag iväg till Bastille för att möta upp Ylva! Vi ska äta middag på en mysig och billig bistro, ska bli jättekul. Jag har förövrigt fixat supermycket här hemma och nu är det bara lite dammsugning som återstår, men det fixar jag imorgon. Ha en bra kväll allesammans!

Godmorgon! Det blev supersent igår, Valerio och jag var ute med Matthieu, en kille från jobbet och nu är jag helt slut. Det är så himla stökigt hemma så jag måste veklingen ta tag i det nu. Åh orkar inte...

En bild på Valerio och mig igår!

Nu drar jag till Valerio för att sen möta upp Ariel och Co.
 
Äntligen är det helg! YES! Jag har inte bloggat speciellt mycket i veckan eftersom jag haft så himla mycket att göra på jobbet. Nu när det äntligen blivit sommar här i Paris har vi haft helt fullt på terrassen så jag har varit riktigt  trött. Men nu får jag äntligen vila upp mig lite.
 
Kvällens planer är följande:
  • Duscha
  • Sova
  • Äta nudlar
  • Fixa mig
  • Dra hem till Ariel
  • Dra ut med Ariel och CO
  • Sova, länge...
Hampus drog hem till Stockholm idag eftersom hans bror tar studenten, så det där med mat kommer bli lite knöligt de närmsta fem dagarna. Anyways, nu måste jag duscha av mig veckan! Ha en trevlig lördagskväll! ♥
Godmorgon! Idag är det måndag vilket innebär jobb för Hampus men ledig dag för mig. Han har precis varit och handlat croissants och pain au chocolat och jag har kokat té här hemma. Han ska jobba mellan 11 och 14 så jag måste hitta på något kul att göra under tiden han är borta. Det är fint väder idag (!!) så jag borde egentligen gå ut och gå eller något i den stilen. Vi får se helt enkelt.
 
Filmen igår var förövrigt bra enligt mig, men Hampus tyckte den inte var alls lika bra som ettan och tvåan. Jag tycker iallafall att den är sevärd!
Nu ska Hampus och jag på bio och se The Hangover Part III!
 
 

Förra helgen var Hampus föräldrar på besök igen, och vi var uppe i Sky Baren i Montparnasse-tornet. Här är iallafall några bilder från förra fredagen!