Tänkte skriva en liten sammanfattning av månaden som gått eftersom jag nästan inte skrivit någonting alls på sistonde. Det har hänt en massa kul den här månaden, vi var ju på Justin Timberlakes konsert den 10 maj, och han var ju precis lika fantastisk som man hade förväntat sig.
 
Justin Timberlake JT2020 TOUR - 10 MAJ 2014
 
Hampus och jag har varit på RAW-comedy club och så har det även blivit en del utgångar i sommarvärmen. Förra lördagen hade vi Mexico-fest hos Hampus vilket var superkul för alla hade verkligen klätt ut sig också!
 
Maj har varit en riktigt bra månad, men nu har jag åkt på en rejäl förkylning vilket känns mindre skoj. Juni kommer frhoppningsvis bli minst lika bra med massa sol och varma sommarkvällar. Dessutom är det ju midsommar relativt snart vilket jag verkligen ser fram emot. 
 
Min prins och jag vid poolen förra veckan!
Helgen har spenderats hos Vicky i Nykvarn. Fredagkvällen bestod utav tacos och serier eftersom jag varit sjuk hela veckan och verkligen ville ta det lugnt. Lördagen var min andra helt feberfria dag så vi bestämde oss för att träna. Vi värmde upp med 25 min jogging följt utav 45 min styrketräning. Ni kan ju bara ana vilken träningsvärk jag har idag. På kvällen kom Petter och Anna och höll oss sällskap och då grillade vi kyckling som blev väldigt lyckad. Kvällen avslutades med cirka 4 timmar i jacuzzin med drinkar och en massa prat. Det var alltså en riktigt bra helg, precis vad jag behövde!
 
Imorgon ska jag äntligen till jobbet. Det är så himla trist att sitta hemma och vara sjuk i en vecka så det ska bli kul att få någonting vettigt gjort och dessutom få träffa kollegorna. Jag hoppas även hinna/orka förbi gymmet efter jobbet. 
 
Nu ska jag iallafall se lite serier och förhoppningsvis sova som en riktig prinsessa. Just nu är jag hos moster Nilla eftersom det är så knöligt att ta sig in till jobbet när man har morgonpass om man bor hos mamma på Drottningholm. God natt ♥