Jag har gått och blivit sjuk. Inte speciellt kul ska jag säga. Jag har sovit och sett på serier hela dagen. Snart kommer Hampus hit och pysslar om mig, tur det!

En söt bild på mig och min prins i helgen!
Här är slutbetygen för andra året!

I tisdags fyllde jag hela 21 år! Det firades på restaurang Nybrogatan 38 tillsammans med Vicky, Karl, Hampus och Petter!

Jag vet att jag inte varit så aktiv på bloggen på sistonde, men ärligt talat finns det inte så mycket intressant att skriva om för tillfället. Mitt liv just nu består mest utav jobb, träning och serier, typ.




Idag efter träningen kom Petter förbi med son nya hund - Bonnie. Det kan vara den sötaste saken jag någonsin sett, som en liten fluffig boll!

Helt sjukt att det redan är söndag! Igår kväll var mamma, Vicky och jag i Slussen och såg RAW Comedy Club. Jag älskar verkligen stand-up, det är så mycket roligare än att gå på bio eller att dra ut. Det blev iallafall en riktigt mysig kväll tillsammans med min mami och min roomie.
 
Idag har jag tvättat och förberett för den nya arbetsveckan. Har tagit med mig fler prylar från mamma som jag känner att jag behöver ha här i stan. Ikväll ska jag verkligen bara ta det lugnt, känner att jag behöver det.
 
Igår var Hampus och jag som sagt på ett ställe vid Karlaplan som heter Magic Bar. Det var faktiskt roligt eftersom de inte bara trollade på scen men också kom fram till borden. En utav killarna hade vunnit något EM i trolleri, att det ens finns haha!

Imorse var jag och tränade i Heron City eftersom jag sov hos Hampus. Gick på ett Core-pass på 30 minuter vilket kändes ganska lagom då jag fortfarande har träningsvärk sen träningen i torsdags. 

Ikväll ska mamma, Vicky och jag gå på RAW-comedy club, vilket jag självklart ser fram emot - jag älskar ju sånt!

Tintin var på besök i lägenheten igår!
Nu är jag klar med min första vecka på Grand Hôtel och jag trivs jättebra!

Ikväll ska Hampus och jag på middag på Magic Bar vid Karlaplan, där man får se på trollerishow samtidigt som man äter middag. Vad som händer efter det vet jag inte än!

Idag var Vicky och jag på en timmes body pump på SATS. Att dra igång träningen efter två år är kanske inte det smartaste, så jag har lovat mig själv att aldrig mer sluta träna på det här sättet.

Passet var självklart jättetufft. Vi lyfte vikter och grejer och tränade i princip hela kroppen. Jag vill inte ens tänka på hur träningsvärken kommer vara imorgon när jag vaknar. Nu ska Vicky och jag chilla, det förtjänar vi!


Då var första dagen avklarad, och min hjärna är helt slut av alla nya intryck och all information jag fått ta in idag. Alla var verkligen supertrevliga och hjälpsamma. Jag ska ju som sagt jobba i bokningen de första sex veckorna och sedan gå över till receptionen. Bokningsteamet är hur snälla som helst, och jag ska få vara med en person om dagen som ska visa mig hur allt går till. Nu i början kommer jag nog inte ta emot speciellt mycket samtal men jag har fått ett eget skrivbord med dator och telefon så snart ska jag förhoppningsvis lära mig allt så småningom!

Jag är verkligen helt slut i huvudet och känner att jag måste gå och lägga mig nu. Imorgon börjar jag klockan 10:00 så det känns ju helt okej. 

Jag vill även tillägga att jag har världens bästa room-mate som gav mig en "grattis till den nya jobbet - present" idag!

Min kvällsläsning...
Godmorgon! Idag är det min allra första arbetsdag på Grand! Jag är lite pirrig, måste jag ändå erkänna men hoppas det går bra. Hör av mig ikväll när jag är hemma igen!
Nu har jag flyttat in hos Vicky! Vi har ätit mammas boeuf bourgignon och nu sitter vi i soffan och dricker vin. Ska bli riktigt nice att bo här!



Godmorgon! Igårkväll kom Petter och höll oss sällskap för middag och Melodifestivalen! Vicky imponerade mig rejält då hon lagade kyckling, nudlar och wokade grönsaker, så stolt!

Nu ska vi åka in till stan där jag ska möta upp mami och Hampus och några på brunch i Mood-gallerian, det lär nog bli nice. Efter det ska jag hem och packa och senare på eftermiddagen flyttar jag hem till Vicky på Regeringsgatan. Imorgon klockan 09:00 börjar jag min praktik på Grand Hôtel.

Tintin och jag på promenad igår!
Igår åkte Vicky, Anna och jag hem till familjen Söderberg i Nykvarn för att sitta hundvakt. Vi hade det supermysigt och satt och pratade hela kvällen eftersom vi hade så mycket att ta igen. 

Idag ska vi bara ta det lugnt och imorgon bär det av till Stockholm igen!

Jag, Tintin och Anna

Underbart väder... Eller?

Taco-mys!

Trött hund...