- skriva klart min del i F&B Management-projektet
- se ett avsnitt Suits innan jag däckar
Titta vad läskigt väder det är! Blev sjukt rädd när jag gick ut från biblioteket...
Jag har helt seriöst världens bästa mor. Älskar henne så mycket och om 24 dagar ses vi. Längtar.
Det är (nästan) alltid fint väder ovanför molnen!
Vi har lärt oss så coola saker i köket! Idag gick vi igenom dekorationer, titta vad fin min tomat-blomma blev!
Idag under Personal Development & Communication fick vi resultaten på våra CVn vi skrev innan IRF. Jag fick 92%, och vår lärare Mr. Ozturk sa att det var en utav de bästa. Han nämnde även att jag fick över 90% på min betygsatta intervju. Yay!
Ingen personlig favorit...
Jag var ju på en tredje intervju på IRF för några veckor sen, men jag trodde inte den gick så bra och dessutom är det jättesvårt att få jobb där. Så idag när jag fick ett mail som säger att jag fått en praktik där blev jag så sjukt förvånad! Så nu har jag blivit erbjuden två praktikplatser på mina drömhotell (Dorchester och Raffles) och behövt tacka nej till båda. Blä.
Söndagar här i Schweiz är inte så jätteroliga - ingenting är öppet och hela landet känns dött. Mamma och jag var och åt brunch på ett litet fik på förmiddagen, gick på en extremt märklig konstutställning, besökt katedralen i Lausanne och badat ångbastu. Ikväll ska vi äta i Glion, rätt nära där jag bor, och sedan ska mamma lämna av mig på skolan igen. Helgen gick rätt fort som vanligt, lite för fort kanske. Nu ska jag hoppa in i duschen!
Igår efter kitchen service kom mamma och hämtade mig och åkte direkt till Chateau d'Ouchy, ett jättefint hotell i Lausanne. Vi åt lite i baren, drack ett par glas vin och gick upp och sov. Nu har vi precis vaknat efter ca 10 timmars sömn (värt!) och ska snart upp och fixa oss inför en dag i den här staden.
Nu är det dags för min första riktiga dag i köket! Woho!