Åh vad jag mår bättre nu! Vaknade klockan 00:30 av att Valerio ringde för att planera kvällen. Nu sitter jag här en timme senare, nyduschad och färdigfixad! Väntar bara på att Valerio ska säga en adress vi ska mötas vid. Ha en bra lördagkväll allesammans!
Okej, nu är det helg för mig! Hampus har precis dragit till jobbet (hehe juste, glömde skriva att min prins har fått jobb som bartender på en irländsk pub!) och jag ska nu ta en suuuuuperlång power-nap. Sen vid kanske midnatt tänkte jag möta upp Valerio och några. Soft. Tack och hej!
Haha okej, det blev ingen chili con carne. Det blev Nesquik och ett glas cola. Healthy...
Ikväll är jag home alone. Hampus är på någon middag/sleep over hos Albin och jag skulle egentligen med men jag jobbar liksom 07:00 imorgon bitti så jag kände verkligen att jag ville få ordentligt med sömn. Så ikväll ska jag äta middag ensam och sova ensam och vakna ensam. Kommer kännas konstigt eftersom jag vant mig vid att alltid ha Hampi vid min sida. Jag hittade precis (som tur var!) lite rester utav Hampus goda chili con carne så den ska jag nog värma upp. Sen ska jag nog se någon film vi laddat ner på sistonde. Imorgon är det lördag och sista arbetsdagen för mig (är ju ledig på söndag och måndag nu) och då ska jag vara mer positiv till att hitta på något kul, så vi får se vad det blir. Nu blir det en varm dusch!
Idag var vi hos läkaren och tog bort stenen Hampus hade i salivgångarna. Den var så sjukt stor! Hampus hade jätteont eftersom doktorn typ opererade ut den med lite lokalbedövning men han var superduktig! 
 
Nu sitter vi och äter lite kinamat och ska snart se på någon serie eller så. Imorgon börjar jag 06:00 så det får inte bli alltför sent ikväll.
Hampus har anpassat sig bra till det franska modet, han smälter in riktigt bra måste jag säga!
Hej på er! Mitt bloggande har varit kasst de senaste dagarna dels för att jag har fått ändrade arbetstider och jobbar på lördagar och dels för att Hampus och fått en kraftig inflektion i spottkörtlarna. Det har blivit rätt mycket springade till läkare och sånt, men han verkar må bättre nu iallafal.
 
Idag är det söndag och jag har inte gjort någonting än förutom att duscha och fixa mig lite. Hampus och Albin är och fixar biobiljetter till ikväll eftersom UGC (franska SF) rear ut biljetter i tre dagar för 3€50 - så värt! Så just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och dricker lite vin. Ha en bra söndagkväll allesammans!
Förra helgen var ju Hampus föräldrar Nina och Magnus på besök! Här har jag lite bilder jag ville visa (fast jag tror de tog fler och bättre bilder än mig).
Nina och Magnus framför triumfbågen precis när de kommit fram!
Jag och Hampus framför triumfbågen!
Innan Lido åt vi middag på La Coupole där de hade fina skaldjursplatåer!
Hampus i Galleries Lafayette.
Svärmor och jag på en mysig restaurang vid Grands Boulevards.
Hampus och hans pappa som ser exakt likadana ut! Fin bild!
Nom nom hamburgare nom...

Just nu hos oss: Hampi söker jobb för fullt till svenska etablissemang och brittiska pubar här i Paris. Jag pluggar menyn till restaurangen och kopierar allt i ett block, har fått för mig att det ska vara lättare att få in i huvudet då. Får hoppas det är så.

Euan har skickar några random bilder vi aldrig sett förut. Måste erkänna att jag saknar Caux och SHMS rätt mycket. Vi alla måste verkligen ha praktik i samma stad nästa år.

Idag börjar jag 06:00, vilket är okej eftersom jag slutar mycket tidigare då. Problemet är bara att tunnelbanan inte börjar gå förrän 05:30, och jag behöver åka senast 05:15. Hmm...
Kom på att jag inte visat en bild på uniformen jag bär på jobbet! Det är typ svarta kostymbyxor, svart tunika (sjukt lång på mig såklart) och svart bälte på höfterna. Håret ska alltid vara uppsatt i en perfekt knut, annars ber dem dig att gå och fixa till den. Här har ni iallfall.
Här är en bild från i eftermiddags när Nina och Magnus besökte lägenheten. Lite trångt blir det med fyra personer ändå... Inte riktigt läge att bjuda på en fancy middag kanske...
Igår kom Nina och Magnus till Paris! Vi hade supertur med vädret - 14 grader och strålande sol! Besöket började lite dramatiskt då Nina nästan blev rånad av två killar på motorcykel och slog i sig rejält vilket slutade med att vi var tvugna att dra till akuten. Hon är okej och så men är riktigt omskakad men som tur var blev hon lite bättre framåt kvällen så vi kunde dra ut och käka middag på La Coupole och gå på Lidos kvällshow iallafall. 
 
Lido var superhäftigt! För er som inte vet så är det en burlesque-show som ligger mitt på Champs Elysées och det ska tydligen vara bättre än Moulin Rouge. Riktigt coolt var det iallafall!
 
Idag har vi gått runt i lite butiker och tagit en fika. Jag jobbar inte imorgon eftersom att en kille på jobbet brytit foten och de var tvugna att byta runt lite i schemat. Rätt bra för mig eftersom familjen Rude skulle upp i Eiffeltornet och grejer imorgon, så nu får jag också följa med!
 
Ikväll ska Albin komma hit och äta middag med oss så vi ska nog börja laga något snart.
Nina och Magnus framför Triumfbågen!
Här har ni en bild på min prins framför Triumfbågen. Den är tagen för ett par veckor sedan. Lite söt är han, min Hampi, tycker ni inte?
Måste bara säga att Hampus och jag skaffade gemensamt Carrefour-kort för två veckor sedan (vuxenpoäng, I think so!). När vi var och handlade där i onsdags använde vi oss utav de där self-scanning-blipp-grejen och vi blev superglada när vi såg att namnet kommer upp och grejer. Hahaha okej kanske inte så stor grej egentligen men Hampus och jag tyckte det var fett coolt.
 
 
Idag är det exakt en månad sen jag flyttade till Paris. Känns rätt sjukt faktiskt. Det är så mycket som har hänt i mitt liv på så kort tid så jag kan inte bestämma mig ifall tiden har gått snabbt eller långsamt. 
 
Jag har hjälpt till i room service hela veckan eftersom hotellet var fullbokat nu under Fashion Week. Fashion Week innebär också en massa kändisar och andra viktiga människor som beställer room service istället för att äta på restaurang. I onsdags var jag till exempel inne i Vanessa Paradis svit. Jag fick inte träffa henne personligen men åååååh vilka snygga kläder hon har! Dessutom hängde det en massa snygga väskor överallt och ett personligt brev från Chanel. Gissa om jag blev avundsjuk.
 
Eftersom jag jobbat på Les Orchidées i en månad nu fick jag faktiskt servera gäster i rummen. Detta kanske låter självklart men man måste faktiskt egentligen gå en speciell utbildning och ha prov innan man får gå upp i rummen. Men managern lät mig servera ett helt frukostbord redan andra dagen vilket är kul! Jag gillar att han litar på mig. Ganska så stor skillnad från restaurangen där de ska vara så himla petiga med allt.
 
Jag hade inte så superbra koll på hotellet och hur det såg ut innan men efter den här veckan har fått se en hel del rum, och några superduperüber-fina sviter! Den sjukaste sviten på hotellet har två våningar och är så himla snyggt inredd. Dessutom ockuperades den utav sex stycken modeller. Snacka om att killarna bråkade om vem som skulle få servera frukosten där, haha.
 
Det har varit riktigt kul att hjälpa till där, managern är supertrevlig och professionell och alla i teamet är roliga. Skillnaden mellan att jobba i room service och i Les Orchidées är att room service sker i "back office" vilket innebär att gästerna aldrig ser oss arbeta förutom när vi väl är inne i rummen för att servera. Detta påverkar självklart stämningen som blir mer lättsam. Där jag egentligen jobbar måste vi vara rätt tysta i bakgrunden eftersom vi är så nära gästerna hela tiden. En annan skillnad är att man får ha ballerinaskor på sig i room service - så himla skönt! 
 
Ikväll har jag varit jätteseg, mått illa och haft ont i magen. Hampus och jag skulle egentligen hem till Albin och kanske ut med svenskarna (som jag träffade i kyrkan, hahahaha) men jag kände verkligen att jag behövde stanna hemma. Imorgon vid lunchtid kommer Hampus föräldrar och hälsar på så vi ska nog upp relativt tidigt imorgon och städa lägenheten innan de kommer hit.
 
Nu blir det film och måla naglarna! ♥

Bra onsdagskväll hos oss med Albin. Två dagar kvar, sen helg!

Godmorgon Sverige! Just nu håller Hampus på att laga pannkakor, vi ska nämligen ha en kille som heter Jacob (som vi träffade i svenska kyrkan) på pannkaksfrukost. Ska bli mysigt.
Äntligen Fredag!Hampus, Albin och jag har precis ätit middag hos oss och ska snart ut och mysa. Internet suger, så att ni vet! Och nu försöker Albin lära Hampus prata Franska (beställa en öl, eller fem!). Hejdå!