Idag jobbade jag i room service - så sjukt kul! Det var riktigt skönt med omväxling. Alla var supergulliga och chefen där är bäst. Ska jobba där tre dagar nästa vecka också eftersom de behöver extrahjälp. Fashion Week är snart i full gång och hotellet är fullt och dessutom med en massa kändisar som oftast beställer mat till rummet. 
 
Nu ska jag dricka varm choklad med Hampus. Har varit jätteknöligt med internet så inte så lätt att uppdatera. Puss så länge!

Efter jobbet mötte jag upp Hampus och Albin för att handla mat och nu sitter vi alla hos Albin för att äta hamburgare, soft.

Hade faktiskt en bra dag på jobbet idag. Jag fick mer ansvar och fick dessutom min dricks från förra veckan. Justin Timberlake bor på hotellet fram till den 27e och Zlatan blev intervjuad i hotellbaren idag vilket gjorde dagen lite mer awesome!

På morgonen tog Hyatts morotsjuice slut och då fick jag i uppdrag att springa ut och akut-köpa 6 kg morötter, inte det enklaste i en storstad med små nära-matbutiker. Men det gick tillslut! Fast folk trodde jag var sjuk i huvudet som frågade om så mycket...

Nu måste jag nog hjälpa till med maten, hörs sen puss på er!

När jag vaknade klockan 05:30 imorse insåg jag att jag var alltför trött och hade alltför ont i fötterna för att dra till jobbet, så jag ringde Hyatt sjukskrev mig, efter bara andra veckan. Måste ta en paus från allt. Men Hampus och jag fick iallafall rätt mycket gjort. Först var vi och tvättade kläderna på en tvättomat i närheten där en dam från Lebanon höll oss sällskap. Hon var förvånad över att Hampus och jag inte var gifta och hade barn än, vi var ju trots allt redan 20 år! När jag sa att vi inte är redo att gifta oss sa hon: "Men va? Min syster var gift och hade barn när hon var 16! Tycker du inte om honom? Vad är det för fel på honom?!" Så sjukt roligt.
 
Vi hade sjuuuukt mycket tvätt så det tog ungefär en och en halv timme för att få allt rent. Sen torkade vi allt flera gånger men det fungerade inte så bra så nu har vi hängt upp allt i vår enorma lägenhet. Vi har bäddat rent och städat. Efter det var vi och handlade mat för kvällen och just nu håller min man på att laga chili con carne till oss. Gott.
Hej allihopa, förlåt att jag inte varit så aktiv de senaste dagarna. Har haft mycket jobb hela veckan och nu i helgen har jag mest vilat ut och handlat mat. Just nu väntar Hampus och jag på att det ska komma en kille och fixa våra rör, de läcker fortfarande... Sen ska vi iallafall ut i solen och dricka varm choklad sen hem och laga middag.
 
Ska verkligen försöka skriva mer, men jag jobbar liksom från 07:30 till 17:00 och då har jag bara några timmar på kvällen att spendera med Hampus. Lovar att bli en bättre bloggerska. Har ni tips på vad ni vill läsa om?
Är för trött för att orka något. Har knappt ätit idag så bestämde mig för att få i mig en nyttig och balanserad middag, haha.
Nu säger jag godnatt gott folk! Börjar min första dag på Hyatt imorgon klockan 07:30 och jag har inte sovit bra alls de senaste nätterna så jag måste lägga mig nu. Bonne nuit. ♥
Jag och Valerio igår kväll. Riktig broder det där!
Har precis vaknat till. Jag var ute och åt middag med mamma igår kväll och sen var jag ute med Valerio och Euan som är på besök från London! Det var riktigt kul att få testa på utelivet här och jag kom hem 08:30 imorse. Klubbarna stänger ju lite när de vill här så vi märkte inte hur tiden bara flög förbi. Det var riktigt skönt att träffa mina killar, har saknat dem.
 
Eftersom det är något problem med min dusch så ska jag ner till hon som äger lägenheten och duscha där. Sen ska jag möta upp Valerio och Euan och äta en tidig middag. Imorgon är min första jobbdag så jag måste lägga mig tidigt ikväll! Hör av mig när jag är hemma, om jag hittar tillbaka till lägenheten. Hehe.
Det borde vara min nya titel på bloggen! Ville bara meddela att jag överlevde första natten i mitt superduperüber-fräscha rum. Vaknade varenda timme av att jag frös och att kylen börjar låta som om den ska explodera lite när den vill under natten. Jag har dessutom fått för mig att det finns råttor i mitt rum. Kill me now. Tog precis en snabb dusch eftersom jag inte förstår hur man får både varmt och kallt vatten samtidigt, det är omöjligt. Antingen är det jättekallt eller jättevarmt. Dessutom är det typ stopp i den. Mamma och jag ska dra och äta frukost snart och sen ska vi handla rengöringsmedel och annat kul för att försöka fixa till det här stället.
 
Kom och rädda mig nu Hampus ♥
Okej, jag har flyttat till Paris och jag måste erkänna att det finns en hel del blandade känslor. Är både glad och ledsen på samma gång. Det har varit så mycket nytt idag: jag har blivit introducerad till Park Hyatt där jag ska börja jobba på måndag, och jag har flyttat in i mitt pyttelilla, iskalla rum på 39, avenue Marceau. Vill mest titta på ett avsnitt Big Bang Theory och somna. Mycket som händer i mitt lilla huvud.
Som ni ser har jag ändrat titeln lite, jag flyttar ju imorgon. Just nu håller jag på att sortera tvätt och Hampus och mamma har börjat med maten. Hör av mig imorgon när jag är framme i lägenheten!