Sista tentan imorgon: ACCOUNTING

Hur stressad är jag? Jävligt stressad. Men jag ska sova tidigt, gå upp till frukosten och plugga fram till tentan klockan 2. Snart är det äntligen över!

Euan och jag när vi fick hjälp av några accounting-genin. Svårt att fokusera ibland...

Åh vad jag längtar tills Midterms är klara! Tur att det är superfint väder iallafall.



Nu är första tentan avklarad! Bara fyra kvar nu! Imorgon är det tenta i Marketing, så jag ska läsa lite nu och sen måste jag nästan gå ut lite för det är 21°C och strålande sol ute! 
Nu kör vi! Biblioteket är mitt nya hem.

Grotto levererade som vanligt!




Vecka 8 betyder första veckan av midterms vilket är varför jag varit så dålig på att uppdatera här. I måndags hade jag uppsatsinlämning i Introduction to Events och en presentation i Geography & Tourism. I onsdags hade jag examen i OPERA (programmet man använder för in- och utchekning i hotell) och en presentation i Management Principles där vi skulle analysera ett företag. Presentationen gick svinbra och läraren var riktigt imponerad och när vi frågade om feedback hade han ingenting negativt att säga, yay! Idag hade vi deadline för vår uppsats i Housekeeping Management och dessutom en practical exam i housekeeping. Imorgon har jag munlitgt prov i spanska och sen är det helg. Phuuu.
 
Nästa vecka börjar de skriftliga tentorna och då har jag fem stycken. Det kommer nog gå bra men jag har verkligen mycket att göra de närmsta dagarna. Det som är skönt är att alla midterms är över om exakt en vecka!
 
Bild från cafeterian på kvällen.
Nu är vi klara med våra praktiska examen i Housekeeping. Gick superbra!

Dream team! Jag, Sanjit, Mrs. Alazawi, Valerio och Jump.
Mamma påminde mig om att jag har en blogg att sköta men våra midterms har börjat och jag hade ärligt talat glömt bort den. Just nu håller vi på att tvätta kläder och plugga. Men vi ligger bra till med allt jobb iallafall, så det är skönt. Ska verkligen skriva oftare, och lägga upp lite bilder från veckan! Puss nu är tvätten klar!
 
Kom precis ihåg att jag har en blogg att sköta, haha. Men jag har haft rätt fullt upp (för ovanlighetens skull) med IRF och plugg. Hela helgen kommer bestå utav plugg, förutom söndag kväll då vi ska se Jay Z i Zurich! 
 
Nu måste jag plugga en massa!
 
Godmorgon! Idag är det vecka sju här på SHMS vilket betyder en hel del. Snart är det midterms och imorgon är det IRF. Har hur mycket som helst att fixa idag men först ska jag ha Banqueting & Events.

Catharina, Amy och jag i fredags.
Hej! Catharina, Valerio och jag har precis ätit upp vår room service.
Det är verkligen nice att få frukost på sängen varje dag.

Idag är det fredag och ikväll ska vi ut på ett evenemang för en annan hotellskola i Montreux. Det kommer bli hur kul som helst! Men nu måste jag upp, börjar om 30!

Bild från igår när vi åkte ner till Montreux en snabbis!
Helgen i Stockholm var så himla bra! Fredag kväll landande jag rätt sent så Hampus, mamma och jag åkte direkt hem till oss för att äta paj. Jag var helt slut efter vår beer Pong kvällen innan och somnade hur fort som helst.

På lördagen var vi hos Hampus för att laga vår tvåårs-middag. Den bestod av följande:

För-förrätt: 12 sniglar (jag åt en, Hampus åt 11)
Förrätt: parmesan- och mascarpone-risotto med pilgrimsmusslor och vaniljolja.
Huvudrätt: oxfilé med bakad potatis och örtagårdsås.
Efterrätt: hemmagjord vanilj créme brûlée.

Ni hör ju hur gott det låter!

På söndagen åkte vi tillbaka till Drottningholm eftersom vi jade bjudit hem Vicky, Anna och Petter. Det blev egenmalda hamburgare och crème brûlée från kvällen innan, riktigt lyckat!

I går åkte jag till Uppsala en sväng för att hälsa på mormor, tyvärr sov hon hela tiden jag var där. Efter lunch mötte kah upp Hampus på stan och shoppade en massa fint. 

Helgen var supernice och gick hur fort som helst. Hann inte träffa alla jag ville men det får bli nästa gång. Tillbaka till studentlivet i Schweiz!

Förrätten från i lördags, nomnom...


Bild från söndagkvällen hemma hos oss!


Hampus och jag i bilen på väg till flygplatsen imorse.
Nu är det bara två dagar tills jag åker tillbaka till Stockholm! Idag har varit rätt fullspäckad med lektioner och möten av alla slag, men dagen har gått fort!

Alla lektioner för dagen är klara nu vilket känns skönt då jag kan fokusera på alla inlämningar, det är mycket nu.

Sol och varmt ute! Har hört att det är svinkallt i Stockholm!
Då är det bara att börja! Hej då sociala liv!