Igår kväll var vi på Suisse Majestic för att fira Amys födelsedag! Vi åt en god middag och efter det drog Euan, Cedric och jag vidare tillsammans med Lina som är på besök. Euan hade med sig bilen så efter Millésime lämnade vi av Lina på hotel Tralala och vi drog vidare upp. Halvvägs upp till skolan vägrade bilen fortsätta eftersom det var så förbaskat halt! Så vi var tvugna att vända och det slutade med att alla fyra sov i Linas hotellrum! 
 
Imorse var det inga problem att ta sig upp så det var tur att vi stannade i Montreux över natten. Efter brunchen jobbade Catharina, Jump och jag på vår long report i Business Communication. Nu ska Catahrina och jag sova lite innan vi drar på banketten ikväll!


Nu är det vinter på riktigt!
Idag har vi gjort klart inbjudningarna till vår bankett som äger rum den 11e Januari. Visst blev de fina?

Jag har inte bloggat så mycket på sistonde, men det har verkligen varit fullt upp. Mycket skolarbeten, jobb med banketten och dessutom leta praktikplats tar mycket tid! Nu har jag snart spanska och efter det har jag prov i bokföring. Ikväll ska vi ha vår sista fundraising (Beer Pong i Grotto!) och sen får jag förhoppningsvis äntligen sova. Hej då så länge!


Jahapp nu har snön kommit till Caux, senare än vanligt.
 
Hela veckan har bestått utav en massa projektarbeten och sånt kul. Idag fick jag lite smått panik över att jag inte har en praktik än så jag har ring HR-avdelningen på två hotell i London som jag vill jobba på, men de var inte där så jag mailade istället. Hoppas verkligen de svarar snart för jag börjar bli lite stressad.
 
Den här helgen är det dessutom International Day vilekt betyder jobb, jobb, jobb. Kommer inte kunna vara så aktiv här på bloggen de närmsta veckorna för det är så äckligt mycket att göra. Hej då så länge!
Man vet att man är uppe vid en omänsklig tid när Hampus ringer och är på väg hem från en utekväll och när de enda personerna man möter medan man väntar på flygbussen är fulla ungdomar. Mitt plan går 06:20 och just nu sitter jag på flygbussen på väg till Landvetter. Det har varit två stycken riktigt roliga dagar i Göteborg och en massa jobb såklart. Jag ska få bli skolambassadör för skolgrupper SEG (Swiss Education Group) och nästa år ska jag få vara med på mässan i Stockholm! Hej då så länge!

Andra dagen på mässan avklarad! Det är rätt kul faktiskt. Nu ska jag iväg på middag igen, trevlig fredagskväll!
 
Fösta dagen på mässan avklarad! Det var faktiskt roligt, och Levi och hans fru Maria är hur gullia som helst. Ikväll ska vi äta middag på någon känd fisk- och skaldjursrestaurang med någon chef för SEG-gruppen. Efter det ska jag förhoppningsvis träffa Petter eb stund eftersom han också råkar vara i Göteborg. Nu är jag på väg hem, ska ta en snabb dusch sen åka in till stan igen!

Levi och jag vid Swiss Education Group's monter.
Nu bär det av till mässan, wish me luck!



Framme på hotellet! Det är inte illa alls! Jag ska springa iväg och få i mig någon mat sen duscha och sova tidigt för imorgon blir det en lång dag!




Nu bär det av till Göteborg! Ska mellanlanda i Amsterdam så jag är nog inte framme förrän vid 17-tiden. Jag hör av mig när jag är framme på hotellet. Hej då Caux! 

Nu har plugget rullat igång på riktigt igen med en massa uppsatser och presentaioner i nästan alla ämnen. Men om fyra veckor och fyra dagar är vi klara och sen är det tre veckors jullov.
 
Nu ska jag plugga lite och börja på något grupparbete och sen packa för imorgon bär det av till Göteborg! Jag ska nämligen vara med på någon "framtidsmässa" och representera Swiss Education Group som SHMS tillhör. Blir nog spännande!
Idag hade jag som sagt min intervju med Claridge's. Det gick bra tror jag, men rekryterinsgprocessen är lång så det är typ fler intervjuer kvar om jag nu går vidare. Hotellet är verkligen superfint och så, men jag vet inte om det är något för mig. Jag tror jag är mer intresserad utav ett trendigt boutique-hotell och jag tror det skulle passa mig mycket bättre. Dessutom erbjuder Claridge's bara positioner inom Food & Beverage och det har jag ju redan gjort! Det är ju Front Office jag vill göra! Så vi får helt enkelt se hur det blir med det.
 
Tro det eller ej så är jag redan i säng i pyjamas med nyborstade tänder. Jag ska förmodligen se lite serier tills jag däckar, bra idé va? Det gäller att passa på nu efter exams när vi inte har sådär äckligt mycket plugg.
 
Sov gott Sverige, vi ses om två dagar! ♥
 
Hej hej! Om tre dagar åker jag till Stockholm, yay!
 
Just nu håller jag på att förbereda min intervju för Claridge's i London som äger rum imorgon klockan 2 - spännande! Idag kom killen som är ansvarig för praktiker i Europa fram till mig och var helt chockad över att jag tackat nej till Le Meurice i Paris. Jag försökte förklara för honom att jag inte vill jobba i exakt samma kvarter som jag hade min förra praktik i. Han försod fortfarande inte hur man kunde tacka nej till Dorchester Collection, men men.
 
Nu ska jag läsa på lite till, sen har jag lektion klockan 2. Hej då så länge!
 
Åh vilken lång och bra helg vi har haft! Så himla skönt att midterms är över. Igår firade vi att Cedric kom hem så Euan, Cedric och jag åt middag på Harry's Bar i Montreux. Killarna åt hamburgare, jag åt steak tartare och så drack vi en massa goda drinkar. Bra kväll helt enkelt. 

Nu ska jag se lite Skavlan och sen sova, ska upp tidigt imorgon. 


Igår firade vi som sagt att mid-terms är över och så råkade det vara Halloween-firanden runt om i Montreux just igår också - perfekt. Vi började kvällen på vår favoritbar Taboo vid nio-tiden. Där stannade vi till kanske halv ett innan vi drig vidare till Millésime. Kvällen var helt sinnesjukt rolig och Euan och jag kom hem vi sex-tiden imorse. Riktigt bra kväll med andra ord. 
 
Idag har vi varit såååå sega och det enda vi har gjort är att sova, gå runt lite i Vevey och se på film. Grotto har självklart Halloween-firande också men jag tror verkligen inte jag orkar det så jag ska se på Modern Family istället.
 
Imorgon organiserar skolan en utflykt till Bern (Schweiz huvudstad fick jag reda på i veckan!) och Catharina, jag och några andra tjejer har skrivit upp oss på den så det ska bli kul. Killarna ska åka skidor över dagen, inte något för mig precis. Hörs imorgon!
 
Theo, jag och Alex igår!