Det är sol ute, helt otroligt! Hampus är på jobbet men han slutar vid två. Just nu håller jag på att röja undan lite hemma men snart tänkte jag lägga mig i solen i någon park. Ska försöka få en tid hos frisören också, mitt hår är så risigt. Hörs sen!
På väg hem från jobbet idag började det spöregna. Jag menar inte vanligt spöregn utan riktigt jävla spöregn! Jag gick inte ens speciellt långt och ändå ser det ut som om jag tagit mig en riktigt lång dusch. Nu blir det dusch (en till, förhoppningsvis varm) sen nudelsoppa och film. Nice.
 
 
 
I påskpresent gav mamma mig fyra timmars behandling på NUXE SPA här i Paris (tack tack tack!!!) och jag hade inte bokat än men idag fick jag äntligen ändan ur vagnen och gjorde det! Det var tur att jag gjorde det nu för jag fick inte tid förrän om en månad! Men nu har jag någonting kul att se fram emot!
 
Imorgon ska Hampus provjobba på en superfräsch lunch-kedja här i Paris som heter Cojean, så imorgon måste alla hålla tummarna och tänka extra mycket på honom! Fast han kommer göra superbra ifrån sig, det vet jag! Just nu står han och lagar korvstroganoff till middag och jag ska strax duka lite och sätta igång ett till avsnitt Desperate Housewives. Puss så länge ♥

Eftersom vi såg klart sista säsongen Prison Break var vi ju tvungna att hitta en ny serie att se på, och tro det eller ej så har jag lyckats få Hampus att se på Desperate Housewives! Och det bästa är att han tycker det är bra också!

Idag var det regnigt som vanligt, men vi bestämde oss ändå för att ta en café gourmand på ett mysigt fik och en liten tur förbi Galeries Lafayettes heminrednings-avdelning. När vi kom hem vid fem-tiden lagade vi hamburgare, igen.

Nu ska jag fortsätta se på Desperate Housewives med min prins. Jag hade glömt hur bra de första säsongerna är!

Café gourmand idag!
Mys med Desperate Housewives och té.
Jag och min prins!
Idag har jag inte gått utanför dörren. Min plan var att gå upp vid nio och hitta på något kul under dagen, men när vi vaknade imorse var det bara grått och regnigt ute. Tappade hoppet totalt och bestämde mig för att bara ta det lugnt istället. Fick iallafall lite dammsugning gjort.
 
Hampus och jag såg också klart fjärde och sista säsongen av Prison Break - sjukt sorgligt! Kommer bli svårt att ersätta en serie som den, så har ni inte sett den så måste ni göra det! 
 
Nu ska vi nog bara se på någon film, det har fortfarande inte slutat regna så jag tror nog inte det blir någon utgång för vår del. God natt ♥

Det finns verkligen inget bättre än helg! När jag hade slutat mötte jag upp Hampus i matbutiken vid oss för att fixa mat för kvällen - hamburgare! Medan jag köpte pommes på restaurangen Le Marceau, sprang Hampus upp till oss för att börja steka köttet! Han är duktig min mästerkock, det blev verkligen supergott!

Efter middagen somnade vi båda två och vaknade inte förrän vid nio-tio. Tanken var egentligen att vi skulle hem till Albin och se på Eurovision, men jag var alldeles för seg. Nu har Hampus dragit till Albin för att hänga där ett tag och jag bestämde mig för att stanna hemma och chilla. Tänkte se ett avsnitt av någon rolig serie och försöka somna inte alltför sent. Jag skulle vilja gå upp rätt tidigt imorgon och göra någonting skoj ju!

Anyway, nu ska jag ta det lugnt, det är jag faktiskt värd. Sov gott och hörs imorgon!

Idag fick jag dricks för de senaste två veckorna, det gjorde helt seriöst min dag. På måndag ska jag spendera allt på smink och produkter, det är jag värd! Jag var ensam för stängning idag igen vilket gjorde att dagen blev lång idag igen, men imorgon har jag Ariel med mig! 
 
Vi skulle egentligen på middag hos Celeste (kvinnan vi hyr lägenheten av) men hon blev magsjuk stackarn. Hampus hade iallafall köpt en superfin blomma till henne, men nu får vi behålla den själva istället. Luktar gott!
 
Ikväll är jag ensam, Hampus och Albin är på bio och jag orkade inte följa med. Måste verkligen sova. Nu ska jag duscha, koka nudlar och se på How I Met Your Mother.
Titta vad fin blomma min prins valde ut! Så duktigt!!!
Hejdå så länge!

Idag jobbade jag 11 timmar, så jag pallar verklige inte skriva. Vill spendera den lilla lediga tid jag har med min prins, hörs imorgon eller någon annan dag, hejdå!

Titeln sammanfattar dagen, seriöst. Hampus och jag tänkte gå upp tidigt och dra och storhandla på Carrefour, men självklart vaknade jag 11.20, tiden då vi egentligen borde varit framme vid mataffären. Jag gick ner och handlade croissants och pain au chocolat på bageriet nedanför och så åt vi en supermysig frukost.
 
Vid två drog vi till Carrefour, men det tog typ över en timme att ta sig dit eftersom halva Paris var avspärrat eftersom att PSG (fotbollslaget) vann någonting igår och skulle hålla någon presskonferens. Men tillslut kom vi fram och fick även sällskap utav Albin. 
 
Efter shoppingen drog vi hem och lagade carbonara. Bra måndagskväll. Imorgon blir det jobb 07:30 men nu blir det en massa Prison Break! Seriöst, ni som inte sett serien måste verkligen göra det, den är så himla himla bra!!
Hampus och Albin köpte en-liters öl med 10% alkohol. Den var inte så god som vi hade hoppats på men de var glada ändå!!
Hampus och jag har inte gjort någonting vettigt på hela dagen förutom att se på Prison Break. Jag har inte ens gått utanför dörren, men ibland är det skönt också. Nu ska vi ha filmkväll och se på Iron Man! Imorgon ska vi upp tidigt (eller iallafall försöka) och storhandla på Carrefour. Hejdå!

Godmorgon! Idag vaknade jag av att Hampus står och lagar pannkakor, finns det något bättre sätt att vakna på?

Igår kom Albin och Iselin över för att dricka lite vin innan vi drog till en klubb på Place Pigalle. Där mötte vi upp Åshild, Elin och hennes två kompisar. Det var kul men jag var så himla trött efter jobbet så Hampus och jag drog hem vid halv fem.

Idag trodde vi det skulle bli superfint väder men det är det ju såklart inte. Jag hade helst velat lägga mig i en park i solen och dricka saft, får se om det blir så nu... Anyways, nu ska vi snart äta!

 
Nu är det helg för min del! Jag ska: städa lite, diska, duscha och se ett avsnitt Prison Break. Kanske sover en stund också. Vad vi gör ikväll vet jag inte än, men det är rätt fint väder så man kan ju sätta sig vid Seine och dricka lite vin med några människor. Vi får se!
 
 

Hampus gör nog världens bästa drinkar. Mojito är min favorit!

Hampus, Albin och jag åkte hem från Josefine runt tre idag. Vi drog hem till Albin och åt middag och sen drog Hampus och jag hem för att städa. Det var verkligen superstökigt! Men nu är det rent och fint och supermysigt med alla ljus. Nu ska vi äta chips med guacamole och se på Prison Break. Jag jobbar ju igen imorgon så det får inte bli för sent ikväll. Sov så gott Sverige!

Just nu är vi hemma hos Josefine i en utav Paris superfina förorter. Vi har spelat badminton, fotboll, hoppat studstmatta... Allt sånt man gjorde förr liksom!

Ikväll ska vi äta pizza och se på Star Wars, lär bli nice!

Igår kväll åkte Hampus och jag utanför city för första gången på tre månader. Vi var hemma hos en kompis som är au pair i Saint-Germain-En-Laye. Hon bodde såklart superfint och vi lagade hamburgare och drack rosévin i trädgården, inte helt fel. Men att åka pendeltåg till en slutstation var ändå lite läskigt.
 
Idag är det superdåligt väder. Enligt alla väderleksrapporter skulle det bli 25°C och strålande sol idag men nej. Det har regnat hela dagen och det är cirka 14°C ute, usch. Så idag har vi kollat Prison Break och ätit värdens godaste frukost med omelett, té, varm choklad, croissants, pains au chocolat, smoothie, juice och frukt. Vad vi gör resten av eftermiddagen återstår att bestämma.
Hej hej! Idag har vi varit riktigt sega och tittat på Prison Break fram tills nu. Igår drog vi bara till Albin och chillade där ett tag, men det blev ändå rätt sent så därför var vi lite sega idag. Nu är vi på väg ut i solen och tänkte dra till Champs Elysées där vi har hittat supergod mjukglass.
Yaay! Nu är det helg för min del, så skönt! Har ingen aning om vad planerna för helgen blir, det återstår att bestämma, men vi ska nog hitta på något kul. Nu ska jag städa en snabbis och sen hoppa in i duschen, hej då så länge!
Idag är det fredag vilket innebär att jag bara har en arbetsdag kvar innan jag är ledig! Det ser dessutom ut att bli fint väder just på söndag och måndag, så förhoppningvis kan vi spendera dagarna i en park med god mat och gott vin!
 
Jobbet gick helt okej idag. Det var suuupermycket folk till frukosten, men det är det alltid. Just nu håller jag på att tvätta (väntar på att den ska bli klar) och Hampus lagar middag. Idag blir det kycklingpasta som är jättegod! Nomnom... Har inte så mycket mer att berätta... Hejdå så länge!
Jag har inte varit så duktig på att skriva de senaste dagarna så jag kände mig lite tvingad till att skriva ett litet inlägg nu innan jag går och lägger mig. Mamma och Vicke var ju dessutom på besök nu i helgen och det var såklart supermysigt. Saknar mammis litegrann måste jag erkänna så det var jättekul att se henne igen!
 
Idag är det första maj vilket innebär röd dag vilket ledde till att Hampus och jag spenderat hela dagen till att kolla på Prison Break. Riktigt värt. Sen på kvällen var vi och åt Carbonara hos Albin med Valerio. Nu har jag precis kommit hem, lagt mig i sängen med en kopp té och tänkte se ett till avsnitt eller två av Prison Break. Den serien är verkligen äckligt bra! Se den om ni inte gjort det!
 
Sov gott på er, och jag lovar att jag ska försöka vara en bättre bloggerska den här månaden!