Nu är jag hemma i Stockholm igen! Mamma och jag har druckit champagne, kollat på Askungen och nu har vi ätit middag.

Tomten kom ju 24 timmar tidigare i år och nu ska vi snart iväg på jul-lunch hos farmor! God jul till er alla!

I morse vaknade jag utav att lille Louis kom och lade sig brevid mig med sina kalla fötter och pussade på mig! Hur sött är inte det?! 

Idag var Adrian och jag och julhandlade lite i Mérignac och jag hittade en del fint! Under kvällen har vi spelat en massa spel och till middagen åt jag mina första två ostron! Det var inte alls så äckligt som jag trodde att det skulle vara!

Eftersom jag åker tillbaka till Stockholm den 25e och de andra åker till Paris tidigt på morgonen, har vi valt att flytta julen till imorgon istället! Imorgon kväll ska vi ha julmiddag med familjen, den 24e på morgonen öppnar vi paket och lunchen äter vi hos farmor! Det enda som var lite svårt var att förklara för Louis varför tomten kommer tidigare i år.

Nu ska jag lägga mig! Imorgon kanske vi åker in till stan beroende på hur vädret är. Sen blir det den efterlängtade julmiddagen! Sov gott!

Vi läste lite sagor nu på kvällen alla tre, mysigt!

Bonne nuit!
Alltså Louis är det sötaste jag vet. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar honom.

Resan hit gick bra och det blev inga förseningar eller krångel! Pappa och Louis hämtade mig på flygplatsen och ända sen vi kom hem har jag busat med lillungen. Vi har spelat Mario Kart och lekt med Pokémon-kort. Jag passade även på att ta en snabb tupplur när Adrian, Louis och jag såg på Despicable Me 2. Nu är jag så trött att jag knappt kan tänka. Smärtan i tanden är förfärlig och ögoninflammation är bara värre, men jag antar att det kan bero på tröttheten också.

Nu får ni sova så gott för det ska iallafall jag göra. Imorgon ska vi bara leka och hitta på en massa skoj har Louis bestämt så det gäller att vila upp sig.

Lillungen mitt inne i spelet!
Framme i Paris! Jag har lyckats byta flygplats och grejer och nu är jag på väntelistan för nästa flyg till Bordeaux. Vi får hoppas jag kommer med detta för nästa är helt fullt... Spännande?! Not.

Catharina och jag på Julbalen förra veckan.
Ikväll äter mamma och jag king crabs till middag, riktigt gott!!

King crab legs, nom nom!

Exotiska frukter, nom nom!
Jag skulle egentligen vara halvvägs till Bordeaux just nu, men jag har haft så fruktansvärt ont i min tand så vi bestämde oss för att kolla upp det. Det visade sig att såret är lite inflammerat så nu har jag fått en så kallad "spol-spruta" som jag ska använda för att rengöra såret efter varje måltid, gör svinont ska jag tala om. Pappa var snäll och bokade om resan så imorgon gör vi ett nytt försök!


Spol-sprutan som sprutar in saltvatten i såret. Inte det skönaste jag varit med om precis.
Bild på mig och min prins från igår.
Idag har jag handlat paket till familjen i Bordeaux eftersom jag ska fira jul där i år! Hoppas de blir glada!

Efter shoppingen åkte jag till familjen Rude där vi åt fisksoppa och klädde granen!

Nu ska jag packa min resväska och sen somna framför soffan i vanlig ordning. Godnatt!

Fina va?
Igår verkade det som om svullnaden skulle lägga sig, men när jag vaknade imorse såg jag ut såhär. Någon som vet vad jag kan göra för att lindra svullnaden? 
Imorse när jag vaknade var mitt högra öga helt svullet. Såhär dum såg jag ut:
Och såhär!


Sen tog jag även bort visdomstand nummer två. Såhär så jag ut efter det.
Svullen kind och svullet öga. Kan det bli bättre?

Det är så himla mysigt att vara hemma, behöver verkligen ta det lugnt ett tag. Idag har jag ätit lunch hos familjen Rude, städat ut mitt rum och just nu sitter jag i soffan med Vera och mamma, dricker té och äter choklad.
Nu boardar jag! Ses om tre veckor Schweiz! Ses om några timmar Stockholm!Bild från Julbalen!
Gårdagen var underbar! Vi var ett gäng på tolv personer som hade anordnat Secret Santa och bokat fyra bord på Franska Restaurangen. Secret Santa innebär att man lottar ut en person i gruppen var som man ska köpa en julklapp åt och så får man inte säga vem man fick förrän dagen då presenterna delas ut. Jag fick Valerio och gav honom en varm filt.  Jump var min Santa och av honom fick jag ett set med skönhetsprodukter, snällt va?

Julbalen var superkul i år igen. Där åt vi middag och drack en massa vin och avslutade kvällen i Grotto. Nu har jag snart min sista lektion för i år så jag måste tyvärr gå! Puss puss

Bilal från Skåne och jag!

Cyrus från Hong Kong!

Euan och jag framför granen i Grand Hall!
Gårkvällen var hur kul som helst. En av våra vänner i ettan fyllde år så det var hur mycket folk som helst på Millésime!

Idag har vi tagit det lugnt i solen, ätit hamburgare igen och jobbat. Nu ska jag ha möte och sen försöka lägga mig relativt tidigt ikväll. 
Amy och Catharina idag!
Vi spenderade dagen i Lausanne där vi shoppade, gick runt och åt hamburgare hos "Holy Cow!". Snart ska vi ner till Grotto och sen får vi väl se vart vi hamnar. Här kommer lite bilder från dagen!


Godmorgon! Idag är det exakt en vecka tills jag är tillbaka i Stockholm igen, helt sjukt.

Idag är det superfint väder och eftersom killarna är och åker skidor i Verbier ska alla tjejer hitta på något kul. Vi får se vad det blir för något, förmodligen julmarknaden i Montreux. Nu ska jag duscha, hörs sen!
Såhär fint väder har vi idag! Så himla vackert!
Varje månad väljs en elev från första och andra året ut till "student of the month" och gissa vem som blev det? Lilla jag!! Känner mig hur stolt som helst!

Fick ett diplom och en chokladask!
Gårdagens bankett var sååå himla bra! Den var baserad på ett spel som heter Cluedo och handlar om att man ska lista ut mördaren! 

Nu ska jag snart upp och äta brunch, sen blir det nog plugg för min del! Här kommer några bilder från igår!
Jag, Euan, Catharina och Valerio!
Min bordsherre!
Tina från första året och jag!

Amy och jag med vår lärare Mr Lees!

Jag, Alex och Catharina!